Quinoa salade met Duyvis® noten
- Bereidingswijze 20 min
- Aantal personen 5-6
- Type gerechtLunch, Glutenvrij, Pinda’s, Cashews, Amandelen
Ingrediënten
- 175 g quinoa
- 475 g boerenkool (gesneden)
- 240 g geraspte wortel
- 240 g doperwten
- 120 g verse koriander (gesneden)
- 60 g rode ui
- Handje Duyvis® noten naar keuze
- 4 el olijfolie
- 2 el citroensap
- 2 el rodewijn azijn
- 1 el dijon mosterd
- 1 geperst knoflookteentje
- ¼ tl zout
- 1/8 tl zwarte peper
- 1 el honing
Zo ga je aan de slag
- 1 Kook de quinoa zoals op de verpakking staat omschreven.
- 2 Voeg in een kom de gekookte quinoa, gesneden boerenkool, wortels, doperwten, koriander en rode ui toe.
- 3 Meng de olijfolie, citroensap, rodewijn azijn, dijon mosterd, knoflookteentje, zout en peper, en honing om de dressing te maken.
- 4 Voeg het mengsel toe aan de kom en mix de salade.
- 5 Garneer het gerecht met een handje Duyvis® noten en serveer!
Gemaakt met:
Duyvis® Pinda’s Ongezouten