Geitenkaas-spinazie salade met Duyvis® noten
- Bereidingswijze 15 min
- Aantal personen 2
- Type gerechtLunch, Eiwitrijk, Glutenvrij, Walnoten, Cashews
Ingrediënten
- 1 el rode wijnazijn
- 3 el walnootolie
- 2 tl Dijon mosterd
- ¼ tl zout
- 1/8 tl gemalen peper
- Salade:
- 250 g spinazie
- 30 g Duyvis Cashews Sea Salt
- 40 g geitenkaas
- 20 g Duyvis pinda’s naar keuze (gezouten of ongezouten)
- 1 el gesneden rode ui
- 1 halve avocado
Zo ga je aan de slag
- 1 Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing. Voeg de walnootolie toe om tot een gladde dressing te maken.
- 2 Doe de spinazie in een grote kom. Mix de salade met de dressing. Voeg dan de geitenkaas toe.
- 3 Garneer met 30gr van jouw favoriete Duyvis noten (Cashews Sea Salt).
Gemaakt met:
Duyvis® Cashews Sea Salt