Duyvis® pindarotsjes van chocolade

  • Bereidingswijze 10 min
  • Aantal personen 4
  • Type gerechtTussendoortjes, Glutenvrij, Pinda’s
Delen op

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade
  • 130 g Duyvis® Pinda’s (on)gezouten

Zo ga je aan de slag

  • 1 Smelt de pure chocolade. Dit doe je door de chocola in grove stukjes te snijden en in een plastic kom in de magnetron te verwarmen. Doe dit zo'n 3 tot 4 keer voor 20 seconden tot het volledig gesmolten is. Vergeet niet tussendoor te roeren.
  • 2 Blijf na de laatste keer verwarmen de chocolade stukjes goed doorroeren tot alles gesmolten is.
  • 3 Meng de (on)gezouten Duyvis® Pinda’s in de kom met gesmolten chocolade. Zorg ervoor dat de pinda’s goed bedekt zijn door de mengsel.
  • 4 Schep het mengsel op een met bakpapier bekleedde schaal of plaat.
  • 5 Laat de chocolade pinda rotsjes in de koelkast stollen voor zo’n 1,5 uur totdat ze volledig hard zijn.
  • 6 Klaar om te smullen!

Gemaakt met:



Duyvis® Pinda’s Ongezouten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief