Duyvis® brie-walnoten bruschetta

  • Bereidingswijze 35 min
  • Aantal personen 2-4
  • Type gerechtLunch
Delen op

Ingrediënten

  • 1 verse baguette
  • 1 el olijfolie
  • 40 g boter
  • 1 gele ui
  • 60 g Duyvis Rozemarijn&Tijm
  • 200 g brie

Zo ga je aan de slag

  • 1 Verhit een pan en voeg de olijfolie en boter toe. Zodra dit gesmolten is, voeg de gesneden gele ui toe en laat sudderen voor 10-20 minuten tot goudbruin. Laat koelen in een kom. Voeg de Duyvis Rozemarijn&Tijm toe.
  • 2 Snijd de baguette in stukken. (Optioneel: rooster de broodjes in een broodrooster of pan).
  • 3 Snijd de brie in plakken en beleg elk baguette sneetje met brie en de ui-walnoten mix.

Gemaakt met:



Duyvis Fijnproevers® Rozemarijn & Tijm

Meld je aan voor onze nieuwsbrief