Duyvis® brie-walnoten bruschetta
- Bereidingswijze 35 min
- Aantal personen 2-4
- Type gerechtLunch
Ingrediënten
- 1 verse baguette
- 1 el olijfolie
- 40 g boter
- 1 gele ui
- 60 g Duyvis Rozemarijn&Tijm
- 200 g brie
Zo ga je aan de slag
- 1 Verhit een pan en voeg de olijfolie en boter toe. Zodra dit gesmolten is, voeg de gesneden gele ui toe en laat sudderen voor 10-20 minuten tot goudbruin. Laat koelen in een kom. Voeg de Duyvis Rozemarijn&Tijm toe.
- 2 Snijd de baguette in stukken. (Optioneel: rooster de broodjes in een broodrooster of pan).
- 3 Snijd de brie in plakken en beleg elk baguette sneetje met brie en de ui-walnoten mix.
Gemaakt met:
Duyvis Fijnproevers® Rozemarijn & Tijm