Bananen pannenkoeken met Duyvis® noten
- Bereidingswijze 15 min
- Aantal personen 4
- Type gerechtOntbijt, Eiwitrijk, Pinda’s
Ingrediënten
- 240 ml bloem
- 1 el witte suiker
- 2 el bakpoeder
- ¼ tl zout
- 1 ei
- 240 ml melk
- 2 el plantaardige olie
- 2 rijpe bananen
- 1 handje favoriete Duyvis®
- nootjes
- 1 handje vers fruit (zoals aardbeien)
- 2 el pindakaas/1 el poedersuiker
Zo ga je aan de slag
- 1 Doe de bloem, witte suiker, bakpoeder en zout in een kom. Mix vervolgens in een andere kom een ei, melk, plantaardige olie en de geprakte bananen.
- 2 Mix de mengsels en roer tot het beslag bijna glad is.
- 3 Verhit een koekenpan op gemiddelde temperatuur en voeg een klein beetje plantaardige olie toe. Gebruik 4 el beslag per bananenpannenkoekjes. Bak de pannenkoeken tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
- 4 Serveer de pannenkoeken warm met een laagje pindakaas of poedersuiker, vers fruit en Duyvis® nootjes.
Gemaakt met:
Duyvis® Pinda’s Ongezouten