Zalmsalade met Duyvis® noten & dips

  • Bereidingswijze20 min
  • Aantal personen2
  • Type gerechtLunch, Cashews, Amandelen, Dipsaus
Delen op

Ingrediënten

  • 150 g sla
  • 100 g gerookte zalm
  • 400 g cherrytomaatjes
  • 1 rode ui
  • 1 el kappertjes
  • 1 komkommer
  • 1 citroen
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • Peper en zout
  • Handje gehakte bieslook
  • Duyvis Fantasia dipsaus
  • 2,5 el yoghurt of mayo (dip)
  • 1 el water

Zo ga je aan de slag

  • 1 Pers de citroen en meng met de azijn, olijfolie en  bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Halveer de tomaatjes en snijd de komkommers in kleine stukjes.
  • 3 Doe de sla in een kom en meng de groente, kappertjes, jouw favoriete Duyvis noten en dressing door de salade.
  • 4 Bereid de Duyvis Fantasia dipsaus door te mixen met 2,5 el yoghurt of mayo en 1 el water.
  • 5 Top de salade af met de zalm en de heerlijke Duyvis Fantasia dipsaus.

Gemaakt met:

Duyvis® Cashews & Almonds Roasted Paprika

Meld je aan voor onze nieuwsbrief