Crostini met knoflook-walnotenspread en Duyvis® noten

  • Bereidingstijd15 min
  • Aantal personen4
  • Type gerechtBorrel, Walnoten
Delen op:

Ingredienten

  • 100 g blauwe kaas
  • 50 g roomkaas
  • 20 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • 125 g Duyvis Unsalted Walnut Mix
  • 65 g gehakte peterselie
  • 20 crostini

Zo ga je aan de slag

  • 1 Doe de blauwe kaas, roomkaas, boter, knoflook, walnoten mix en ¾ peterselie in een blender. Mix tot een spread.
  • 2 Verwarm de oven op 180 graden.
  • 3 Verspreid de crostini over een bakplaat en beleg elke crositini met een eetlepel walnoten spread.
  • 4 Verwarm de crostini met walnotenspread in de oven (max. 5 minuten)

Gemaakt met:

Duyvis® Unsalted Nutmix Walnut

Meld je aan voor onze nieuwsbrief