Nachos met Duyvis® dips

  • Bereidingswijze40 min
  • Aantal personen4-6
  • Type gerechtBorrel, Diner, Lunch, Dipsaus
Delen op

Ingrediënten

  • 250 g gehakt
  • 1 ui
  • Zout en peper
  • 250 g geraspte kaas
  • 1 blikje chilibonen
  • 1 blikje maïs
  • 1 zak Doritos Nacho Cheese/Naturel tortilla chips
  • 1 verse jalapeño
  • Duyvis Fiesta dipsaus
  • 2,5 el mayo
  • 1 el water

Zo ga je aan de slag

  • 1 Verwarm de oven op 200 graden. Bak in een grote pan de gesneden ui en het gehakt en op gemiddeld temperatuur.
  • 2 Doe de tortilla chips in een ovenschaal. Verdeel de uitgelekte chilibonen over de chips. Besprenkel het mengsel met de helft van de kaas, de gehakt uit de pan en tot slot de overgebleven hoeveelheid kaas. Snijd de jalepeño peper en garneer deze over de schaal.
  • 3 Doe de nacho’s zo’n 10-15 minuten in de oven. Haal eruit als de kaas is gesmolten.
  • 4 Bereid de Duyvis Fiesta dipsaus door te mixen met 2,5 el yoghurt of mayo en 1 el water.
  • 5 Serveer met Duyvis Fiesta dips op of naast de nacho’s.

Gemaakt met:

Duyvis® Dipsaus Fiësta

Meld je aan voor onze nieuwsbrief