Italiaanse borrelplank met Duyvis® noten

  • Bereidingswijze15 min
  • Aantal personen3-6
  • Type gerechtBorrel, Borrelnoten, Tijgernoten, Cashews, Amandelen
Delen op

Ingrediënten

  •  125 g mini-mozzarellabolletjes
  •  7½ g verse basilicum
  •  200 g snoeptomaatjes
  •  100 g zoete rode pepers met roomkaas
  •  150 g groene olijven
  •  70 g parmaham en andere vleeswaren naar keuze
  •  40 g rucola
  •  1 el (olijf)olie
  •  Schaaltje Duyvis Borrelnootjes®, Tijgernootjes® of MIXUPS®

Zo ga je aan de slag

  • 1 Scheur grotere basilicumblaadjes in kleinere stukjes. Rijg de mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes en snoeptomaatjes aan de partyprikkers.
  • 2 Doe de prikkers in een kommetje en zet op de plank. Leg de zoete pepers op de borrelplank.
  • 3 Doe de olijven in een kommetje en zet op de plank. Leg de verschillende vleeswaren er bij.
  • 4 Doe in een kommetje jouw favoriete Duyvis noten zoals Borrelnootjes, Tijgernootjes of MIXUPS.
  • 5 Garneer de borrelplank met de rucola en besprenkel met de olie. Zet de kommetjes met olijven en mozzarella-basilicum-tomaatspiesjes erbij of erop.

Gemaakt met:

Duyvis Tijgernootjes® BBQ Paprika

Meld je aan voor onze nieuwsbrief