Duyvis® pindarotsjes van chocolade
- Bereidingswijze 10 min
- Aantal personen 4
- Type gerechtTussendoortjes, Glutenvrij, Pinda’s
Ingrediënten
- 200 g pure chocolade
- 130 g Duyvis® Pinda’s (on)gezouten
Zo ga je aan de slag
- 1 Smelt de pure chocolade. Dit doe je door de chocola in grove stukjes te snijden en in een plastic kom in de magnetron te verwarmen. Doe dit zo'n 3 tot 4 keer voor 20 seconden tot het volledig gesmolten is. Vergeet niet tussendoor te roeren.
- 2 Blijf na de laatste keer verwarmen de chocolade stukjes goed doorroeren tot alles gesmolten is.
- 3 Meng de (on)gezouten Duyvis® Pinda’s in de kom met gesmolten chocolade. Zorg ervoor dat de pinda’s goed bedekt zijn door de mengsel.
- 4 Schep het mengsel op een met bakpapier bekleedde schaal of plaat.
- 5 Laat de chocolade pinda rotsjes in de koelkast stollen voor zo’n 1,5 uur totdat ze volledig hard zijn.
- 6 Klaar om te smullen!
Gemaakt met:
Duyvis® Pinda’s Ongezouten