ASSORTIMENT_HEADER assortiment_header_background_tablet
Duyvis - Borrelnootjes®
Duyvis selecteert voor jou de lekkerste pinda's en geeft ze een knapperig jasje. Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Dit zorgt voor die heerlijke smaak. Niet voor niets de enige echte Borrelnootjes ® van Nederland!
Duyvis - Tijgernootjes®
De unieke dubbele kleur van Duyvis Tijgernootjes® pinda’s komt door het dubbele jasje. Ze zijn dus dubbel zo lekker en dat zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Dit alles zorgt voor die heerlijke Duyvis Tijgernootjes® smaak.
Duyvis - Pinda's
Pinda’s, daar is Duyvis groot mee geworden en Duyvis heeft dan ook een breed assortiment aan Pinda’s.
Duyvis - Noten
Een gezellig avondje met familie of vrienden, of gewoon lekker samen op de bank? Daar horen de noten van Duyvis bij! Duyvis selecteert hiervoor de lekkerste soorten noten: zongerijpt en met zorg geplukt.
Duyvis - Ongezouten Noten
Trek in een nootje na het sporten, door een gerecht, of tijdens het werk? Daar passen de ongezouten noten van Duyvis perfect bij. Duyvis selecteert hiervoor de lekkerste soorten noten, beschikbaar in ongezouten notenmixen, ongezouten walnoten en ongezouten amandelen. 
Duyvis - Dips
Wanneer je aan het gourmetten of barbecueën bent met familie of vrienden, kan een dipsausje niet ontbreken. Ook een lekker schaaltje chips maak je helemaal compleet met een dipje erbij. We zeggen niet voor niets: Geen chippie zonder Duyvis dippie! Makkelijk aan te maken met mayonaise en een beetje water.
Duyvis - Kruidenboter
Wanneer je aan het gourmetten of barbecueën bent met familie of vrienden, kan een kruidenboter niet ontbreken. Natuurlijk lekker op stokbrood, maar ook een lekkere gepofte aardappel of frites is helemaal compleet met een kruidenboter erbij. Makkelijk aan te maken met boter.